Ibogem opent een pop-up in het oud postkantoor van Zwijndrecht

Vanaf dinsdag 25 april kan je terecht in de pop-up (kringloop)winkel in het oud postkantoor van Zwijndrecht voor mooie kleding, boeken, cd’s en dvd’s, decoratie, huisraad én meubelen alsook het brengen van je herbruikbare spullen.

Waar vind je de Pop-up winkel?

In Statiestraat 66 in Zwijndrecht.

Open van dinsdag tot zaterdag van 10 tot 17 uur.

Initiatief binnen de actie “Zo dichtblij”

De pop-up winkel van Ibogem is onderdeel van de actie ‘Zo dichtblij’. Deze actie loopt van 29 april tot en met 3 juni 2017 en is georganiseerd door Zwijndrecht in samenwerking met Bond Beter Leefmilieu, UNIZO en Gezinsbond. Deelnemende handelaars en ondernemers zullen leuke posters uithangen met de slogan ‘Fijn je hier weer te zien!’. Op die manier wil ‘Zo Dichtblij’ iedereen bewust maken van een bruisende kern. De campagne wil detailhandel, horeca én ondernemerschap in en rond de kern stimuleren. Tijdens de campagneperiode belonen de deelnemende handelaars en ondernemers hun klanten daarom met een lot. Ook zin om deel te nemen? Registreren kan op zodichtblij.be.

Klanten van deelnemende handelaars kunnen hun loten registreren op zodichtblij.be en maken kans op een lokale prijs. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Zwijndrecht Culinair in oktober. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

‘Zo dichtblij’ draagt bij aan de leefbaarheid van Zwijndrecht

‘Zo Dichtblij’ draagt ook op andere vlakken bij aan de leefbaarheid van onze gemeente. Tijdens de campagne worden bestaande en nieuwe activiteiten rond duurzaamheid zichtbaar gemaakt. Eén van de campagnethema’s is afval.

We roepen de verenigingen alvast op om activiteiten op te zetten rond de thema’s ondernemende kern, kwaliteitsvolle leefomgeving, vlotte mobiliteit, voeding van eigen bodem, circulaire economie of hernieuwbare energie. Zo doen we Zwijndrecht echt bruisen! We nodigen iedereen uit mee werk te maken van een leefbare gemeente!

 

Meer info op www.zodichtblij.be of bij Dienst Lokale Economie 03 250 48 15 lokale.economie@zwijndrecht.be

Dienst Duurzaamheid 03 250 48 07 duurzaam@zwijndrecht.be